Županijsko natjecanje iz odbojke - kategorija M (7. i 8. r.), završnica
(7.4.2022.)

Pobjedom u polufinalu nad ekipom OŠ Matije Gupca naši odbojkaši plasirali su se u finale grada Zagreba! Time su osigurali plasman na državno natjecanje! U finalnoj utakmici 7. travnja pobijedili su OŠ Gustava Krkleca rezultatom 2:0 i postali prvaci grada Zagreba!
Bravo za naše odbojkaše i prof. Butorca!

 

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika (7,8)
(30.3.2022.)

Franka Babić 7.a
Katja Grgić 7.c
Matea Unković 7.b
Dora Juzbašić 8.a
Lola Fabijanić 8.b
Anja Martinović 8.b
Ellen Zaradić 8.b
Anamaria Curić 8.a
Maša Nara Jurković 8.b
Karmen Baričević 8.a

Naša najmnogobrojnija ekipa na županijskim natjecanjima ove godine bila je deseteročlana - gore navedena. Čestitamo na tom uspjehu našim učenicama i njihovim mentorima M. Šlogar, A. Užbinec i M. Prpiću. Među najboljim poznavateljima hrvatskog jezika u gradu Zagrebu, kod sedmaša vrlo dobar rezultat ostvarila je Franka koja dijeli 9. mjesto, a kod osmaša Dora koja dijeli 14. mjesto.

 

Županijsko natjecanje iz matematike (4-8)
(24.3.2022.)

Bojan Bakić 4.b
Vid Novak 4.b
Marin Brala 4.b
Nika Leško 5.b
Damjan Cvitanović 6.a
Toni Mišura 8.a

Iz OŠ Miroslava Krleže stižu nam rezultati s natjecanja najboljih matematičara našega grada. Naša ekipa nas je predstavljala dostojanstveno, a posebno ističemo 8. mjesto koje je ostvario Vid. Čestitamo našim učenicima i njihovim mentorima D. Rukavini, S. Barnaki i A. Stanković na tome što se naša škola našla na popisu najboljih matematičara grada Zagreba.

 

Županijska smotra LIK - natjecanje iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna
(22.3.2022.)

Lotta Majer 5.b

Županijsko povjerenstvo za LIK odabralo je radove 166 učenika osnovnih škola za županijsku razinu tj. izložbu LIK 2022 u OŠ Matije Gupca. Među njima je i rad naše Lotte, što je veliki uspjeh obzirom na veliki broj radova koje zaprimi županijsko povjerenstvo. Čestitke našim učenicama i njihovoj mentorici prof. Meštrović.

 

Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika (8)
(18.3.2022.)

Anja Martinović 8.b
Meri Pašić 8.b

Županijsko povjerenstvo grada Zagreba za natjecanje iz njemačkog jezika pozvalo je 60 osmaša u OŠ Dragutina Tadijanovića kao najbolje poznavatelje njemačkog jezika u osnovnim školama našega grada! Među njima su bile i naše učenice - Anja i Meri. Bolji rezultat ostvarila je Anja koja dijeli odlično 5. mjesto. Čestitamo našim učenicama i njihovoj mentorici prof. Petak na odličnom predstavljanju našu škole među najboljima u Zagrebu.

 

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika (8)
(17.3.2022.)

Ellen Zaradić 8.b

Među 273 osnovaca, najboljih poznavatelja engleskog jezika u osnovnim školama grada Zagreba, bila je i naša Ellen koja je postigla vrlo dobar rezultat - dijeli 8. mjesto. Postotak riješenosti testa znanja bio joj je odličnih 86% i tim rezultatom Ellen dijeli 10. mjesto na državnoj razini.
Čestitamo našoj učenici i njenoj mentorici prof. Saganić na odličnom predstavljanju našu škole među najboljima u Zagrebu. 

 

Županijsko natjecanje iz biologije (7,8)
(17.3.2022.)

Lara Šahman 8.b
Ivan Anić 8.b
Meri Pašić 8.b
Dora Juzbašić 8.a

Natjecanja iz biologije organiziraju se za sedmaše i osmaše. Među plasiranim na zagrebačko županijsko natjecanje ove godine bilo je čak četvero naših osmaša. Ističemo vrlo dobro 17. mjesto učenika s zaporkom "rukavica". Čestitamo našim biolozima i njihovoj mentorici prof. Valent na tome što se naša škola našla na popisu najboljih "biologa" grada Zagreba.

 

Županijsko natjecanje iz povijesti (7,8)
(10.3.2022.)

Katja Grgić 7.c
Karla Grgić 7.c
Lara Ivezić 7.a
Doris Rešetar 7.a
Maša Nara Jurković 8.b
Tomo Risteski 8.b
Toni Mišura 8.a

Županijsko povjerenstvo grada Zagreba za natjecanje iz povijesti uputilo je poziv za 69 najboljih sedmaša i 85 najboljih osmaša našega grada, kao najboljim povjesničarima. Među njima bila je i naša odabrana sedmorka koja nas je predstavljala odlično. Među sedmašima izdvajamo odlično 4. mjesto naše Karle, 7. mjesto Katje, 8. mjesto Lare te među osmašima vrlo dobro 16. mjesto...
Naravno, odlični rezultati sedmaša znače da ćemo imati predstavnike na državnom natjecanju! Našu školu na državnom natjecanju predstavljat će: Karla Grgić, Katja Grgić i Lara Ivezić! Čestitke našim učenicama i njihovoj mentorici prof. Sever Divković.

 

Županijsko natjecanje iz geografije (5-8)
(7.3.2022.)

Nika Leško 5.a
Marko Šesto 5.b
Ante Bagarić 5.b
Sven Eder 5.b
Ivana Milinović Šuman 5.c
Toni Mišura 8.a

Od strane naših geografa stižu nam naši najbolji ovogodišnji rezultati s županijskih natjecanja u znanju, kako smo već i navikli zadnjih godina. Posebno ističemo Tonija i Marka koji dijele 3. mjesto u svojim razredima! Također vrlo dobro 9. mjesto ostvarila je Ivana, a i svi ostali naši predstavnici ostvarili su vrlo dobar postotak riješenosti testa znanja.
Na državno natjecanje plasirali su se Toni Mišura i Marko Šesto! Velike čestitke našim najboljim geografima i njihovom mentoru prof. Gržinčiću.

 

 

Povratak na početnu stranicu