Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika (7,8)
(10.3.2021.)

Dora Juzbašić 7.a
Karmen Baričević 7.b
Maša Nara Jurković 7.b
Toni Mišura 7.a
Lola Fabijanić 7.b
Lejla Morankić 8.a
Nika Plavčić 8.a
Mia Radoš 8.a
Zvonko Andrijević 8.b

Ove godine na županijskim natjecanjima naša škola ima najmnogobrojniju ekipu iz hrvatskog jezika. Uz to, ostvarili smo odlične rezultate među 105 sedmaša i 107 osmaša. Posebno ističemo Lejlu koja dijeli 2. mjesto, ali odlični su bili i Mia na 5. mjestu, Nika na 7. mjestu, Zvonko na 11. mjestu... 
Velike čestitke svim našim učenicima i njihovim mentoricama prof. Užbinec i prof. Šlogar. Lejla i Mia pozvane su na najvišu razinu natjecanja - na državno natjecanje! Bravo!

 

Županijsko natjecanje iz povijesti (7,8)
(12.3.2021.)

Toni Mišura 7.a
Maša Nara Jurković 7.b
Lola Fabijanić 7.b
Nika Plavčić 8.a
Marko Đukić 8.a
Bartol Katačić 8.a
Andrej Tovernić 8.a

Županijsko povjerenstvo grada Zagreba za natjecanje iz povijesti uputilo je poziv za 91 najboljih sedmaša i 90 najboljih osmaša našega grada, kao najboljim povjesničarima. Među njima bila je i naša odabrana sedmorka koja nas je predstavljala odlično. Naime, Toni dijeli 3. mjesto, Maša Nara 5. mjesto, Nika 7. mjesto, Bartol 8. mjesto, Lola 9. mjesto...
Naravno, ovako dobri rezultati znače da su na državno natjecanje pozvani naši učenici Toni Mišura i Maša Nara Jurković. Čestitke našim učenicima i njihovoj mentorici prof. Sever Divković.

 

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika (8)
(24.3.2021.)

Alen Dervišević 8.b
Marko Đukić 8.a
Lejla Morankić 8.a

Među 166 osnovaca, najboljih poznavatelja Engleskog jezika u gradu Zagrebu, bilo je i troje naših učenika koji su postigli odlične rezultate. Posebno ističemo Lejlu koja dijeli 3. mjesto, ali također treba pohvaliti Alena i Marka koji dijele 7. mjesto. Lejli je 3. mjesto u gradu Zagrebu osiguralo poziv na državnu razinu natjecanja! Bravo!
Čestitamo našim učenicima i njihovoj mentorici prof. Saganić na ovim rezultatima i tome što se naša škola našla na popisu najboljih "engleza" grada Zagreba.

 

Županijsko natjecanje iz geografije (5-8)
(25.3.2021.)

Damjan Cvitanović 5.a
Toni Mišura 7.a
Maša Nara Jurković 7.b
Petar Skender 7.b
Zvonko Andrijević 8.b

Iz OŠ Vukomerec stižu nam naši najbolji ovogodišnji rezultati s županijskih natjecanja u znanju, kako smo već i navikli zadnjih godina. Posebno ističemo Tonija - dijeli 1. mjesto! Osmaš Zvonko bio je također odličan na 5. mjestu, a i svi ostali naši predstavnici ostvarili su vrlo dobar postotak riješenosti testa znanja. Naravno, prvak Zagreba Toni pozvan je na državnu razinu natjecanja! Velike čestitke svim našim super-geografima i njihovom mentoru prof. Gržinčiću.

 

Županijsko natjecanje iz matematike (4-8)
(29.3.2021.)

Sven Eder 4.b
Ante Bagarić 4.b
Roko Vidaković 4.c
Petra Vrbanek 5.b
Toni Mišura 7.a

Županijsko povjerenstvo grada Zagreba za natjecanje iz matematike pozvalo je oko 50 učenika po razredu (od 4. do 8.) kao najbolje matematičare našega grada! Među njima je bilo naših pet učenika i svi su dobro riješili test, a najbolji plasman ostvarili su Petra Vrbanek koja dijeli 8. mjesto te Sven Eder koji dijeli 10. mjesto. Čestitamo našim učenicima i njihovim mentoricama S. Barnaki, L. Lončar, C. Miličević i G. Štajduhar.

 

 

Povratak na početnu stranicu