DRŽAVNA NATJECANJA 2016.

KATEGORIJA                   
Datum
Vrijeme
Mentor            
Učenici                       
Grad domaćin                                                                 
Osvrt
Odbojka (kategorija M, 7. i 8. razred)
25.4.
26.4.
Z. Bićanić
TIM: S. Krznaric, L. Jovovic, G. Cindric, I. Radman, M. Jurkovic, K. Peic, S. Petric, M. Budimir, I. Kuruc, M. Mušanovic, D. Šimunovic
.
POREč
Državno natjecanje školskih sportskih društava održano je od 24. do 26. travnja 2016. Pozvani su najbolji timovi u futsalu, košarci, rukometu, odbojci, ... Kako smo već navikli, bili su tu i naši odbojkaši! Ponovno su nas učinili ponosnima, jer vraćaju se kući sa srebrnim medaljama - kao viceprvaci Hrvatske!
Bravo naši viceodbojkaši!!

.

   

Engleski jezik

12.4. i
13.4.

P. Saganić
Jelena Hindlaugh 8b
.
KRK
Državno natjecanje iz Engleskog jezika održano je od 11. do 13. travnja 2016. Pozvano je 37 najboljih osnovaca Republike Hrvatske. Prvi dan na rasporedu je bio pismeni dio. Jelena je imala najbolji esej, a po bodovima na kraju dana bila je treća. Drugi dan uslijedio je usmeni dio natjecanja. Jelena je imala 18 od 20 mogućih bodova te zadržala treće mjesto. Time je postigla naš najbolji ovogodišnji rezultat na natjecanjima!! Bravo!!
Želimo ti puno natjecateljskih uspjeha i u srednjoj školi.
.



Informatika
(kategorija LOGO)                
16. 3.    
9.00
V. Marić     
Antonio Lukić 8b      

.
PRIMOŠTEN
Trinaestu godinu uzastopno naši učenici sudjelovali su na državnom natjecanju iz Informatike, po čemu smo medu najboljim osnovnim školama u RH.
Natjecanje je održano od 15. do 18. ožujka 2016. Ponovno su nas naši učenici učinili ponosnima. Na natjecanju u programskom jeziku Logo sudjelovala su 33 učenika, a Antonio je zauzeo odlično 4. mjesto, korak do medalje.
BRAVO!!

.



itd.

Informatika
(Osnove informatike)
16. 3.
11.30
V. Marić
Marija Zlodi 8a
.
PRIMOŠTEN
U ovoj kategoriji na školsko natjecanje prijavilo se 1706 sedmaša i osmaša Republike Hrvatske. Nakon toga, na županijskim natjecanjima sudjelovalo je njih 440, a samo su najbolji izborili plasman na državno natjecanje u poznavanju svog gradiva Informatike od 5. do 8. razreda. Prvi put u povijesti ovog natjecanja i naša škola imala je svog predstavnika na državnom natjecanju. Naša Marija osvojila je 15. mjesto i učinila nas ponosnima. Bravo!!

Želimo ti puno natjecateljskih uspjeha i u srednjoj školi.

.



Informatika
(kategorija Python/C++)
17. 3.
9.00
V. Marić
Antonio Lukić 8b
.
PRIMOŠTEN
U ovoj kategoriji pozvano je 35 najboljih programera osnovnih škola Republike Hrvatske. Antonio je četvrtu godinu uzastopno sudjelovao na državnom natjecanju iz Informatike i u ovoj kategoriji ostvario 10. mjesto.
Antoniu čestitamo na svim rezultatima kroz prethodne četiri godine, posebno za njegove tri medalje s državnog natjecanja! Bravo!!
Želimo ti puno natjecateljskih uspjeha i u srednjoj školi.

.



 

Povratak na početnu stranicu